Beauty Care
LaserHairRem-1.jpg

Hårfjerning m/voks

Voksing

Bonnie har over 20 års erfaring med voksing og er i dag en av markedets aller beste på området. Vi bruker kun naturlige produkter, som alle bringer med seg positive egenskaper for huden. Metodene vi bruker stammer fra Sør-Amerika, et kontinet kjent for lange tradisjoner for voksing og hudpleie. 

 

Brasiliansk voksing:

Spesielt kjent er Bonnie for sine metoder for brasiliansk voksing. Metoden kommer fra Venezuela, og er raskere og mindre smertefull enn vanlig. Brasiliansk voksing har vært utført i flere tiår i Sør-Amerika. Du kan selv velge om du ønsker å fjerne alt eller deler av håret i intimsonen. Du får også muligeter til å få den formen som du ønsker; linje, trekant, hjerte etc.

Mer om voksing
En av denne fordelene med denne behandlingen er peelingeffekten. Voksen fjerner døde celler fra hudens overflate. Ettersom behandlingen fjerner hårroten sammen med hårstilken, bidrar dette til at etterveksten vokser langsommere, blir tynnere og mindre motstandsdyktig. Resultatet er mer varig, og huden holder seg perfekt i inntil til fire uker.
 
Hos Bonnie Estetica kan du velge den vokskremen som passer deg best. Velg blant annet mellom disse voksproduktene: sjokolade, olivenolje, banan, frukt etc. eller la oss anbefale den kremen som passer best til din hud. Det spesielle med de ulike vokskremene er at ingrediensene er naturlige produkter som stammer fra ernæringskilder, og er helt uten konserveringsmidler. Vokskremene gjør huden glatt, samtidig som de gir næring til huden og gjør den myk.

Se oversikt over de ulike tilbudene i prislisten.
 
Før voksing
Mange spør om det er noe spesielt en trenger å forberede før man kommer til voksingtime. Det viktigste er at hårene ikke er for korte. For at voksen skal få ordentlig tak i håret er det viktig at du ikke barberer deg i dagene før voksing. Det er vanskelig å si eksakt hvor lenge man bør vente før man kan vokse etter barbering, da det er svært individuelt hvor raskt hårene vokser ut igjen. Vi anbefaler derfor at du lar håret vokse til minimum 1 cm for å sikre best resultat. En annen grunn til å vente et par ekstra dager etter barbering er at barbering kan føre til litt mer sår hud som i noen tilfeller gir ekstra ømhet etter voksing. Samtidig bør huden være ren i området som skal vokses. Er du usikker? Ta kontakt!