7429258.jpg

Hudpleie

Deilig ansiktsmaske av sjokolade

Sjokoladeterapi

Velg mellom ansiktsbehandling og ryggbehandling .
 

Sjokoladeterapi er en perfekt blanding hudpleie og velvære. Huden renses og gis fornyet næring og fuktighet, samtidig som sjokoladearomaen har en svært stressreduserende og avslappende effekt. I tillegg til følelsen av velvære, sørger de aktive bestanddelene i kakaobønnen for at huden får ny vitalitet, glød og styrke. 

 
Sjokoladeterapi er en behandling som har blitt utført i Sør-Amerika i en årrekke. Den er en nytelse for kroppen, med kakaoens beroligende og antidepressive virkning. Døde hudceller og urenheter blir fjernet gjennom peeling og kakaoens mange positive egenskaper og antioksidanter etterlater huden glatt og silkemyk.


Positive effekter av sjokoladeterapi:
• Renser hudens porer

• Gjenoppbygger huden etter skader påført av sol og/eller kulde
• Gir ny vitalitet til huden
• Setter igang hudens egen naturlige fornyelsesprosess
• Økt fuktighet


Fremgangsmåten og produktene i sjokoladeterapi:

1) Ansikts- og kroppsskrubbing:
Vi skrubber huden med små korn av malte kakaobønner, som har en særegen evne til å suge opp og fjerne urenheter i huden når døde hudceller fra “stratum corneum” (det øverste hudlaget) slipes bort.

2) Ansikts- og kroppsomslag:
Vi pakker inn og masserer kroppen med vårt eget “sjokoladeomslag”, som inneholder de aktive ingrediensene teobromin og polyfenol . Disse stoffene stimulerer blodsirkulasjonen og hemmer frie radikaler, som er hovedårsaken til at huden eldes.

3) Kroppsmassasje og aromaterapi med sjokoladeolje:
I den avsluttende massasjen bruker vi olje av ren kakao, som tilfører huden masse fuktighet. Massasjen gir økt blodsirkulasjon til både hud og muskulatur, og gir en deilig avslappende avslutning på behandlingen. 

Gavetips: Sjokoladeterapi er også den perekte gaven til en som fortjener og bli skjemt litt bort.