Kroppsbehandling

Reflexology

Bonnie Estetica bruker massasje som en del i flere av behandlingsformene sine. Massasje benyttes som behandling for blant annet lindring av smerte, avslapping, stimulering av muskelgrupper, og å få ned generell spenning i kroppen.

Ryggbehandling
Alle er kjent med at man bør skrubbe ansiktet sitt fra tid til annen, og dette er noe mange gjør hjemme om kvelden eller morgenen. Ryggen derimot, er det ikke mange som husker på. 


Bonnie Estetica gir deg en full skrubb av ryggen og rens av huden som avsluttes med en fantastisk ryggmassasje.

Behandlingen består av:
- Peeling
- Damp
- Innpakning
- Massasje

 

Gjennom en grundig rens av huden, fjerning av døde hudceller og tilføring av friske næringsstoffer virker denne behandlingen både forebyggende og helbredende for uren hud og tette porer.


Cellulittmassasje

Teknikkene vi benytter her er rettet mot selve bindevevet i huden. Massasjen forbedrer blodsirkulasjonen og aktiverer lymfesystemet slik at opphoping av væske, avfallstoffer og fettsyrer dreneres. Bonnie Estetica benytter flere teknikker for å oppnå denne effekten, blant annet lymfedrenasje, bindevevsmassasje og kopping. Massasjen er i tillegg svært avslappende slik at det reduserer stresshormoner i kroppen som kan være med på å skape ubalanse.

Aromamassasje
Unn deg selv litt velvære innimellom slagene.
Aromamassasje er massasjen med det lille ekstra. Massasjen i seg selv er svært avslappende og behagelig, men også oljene som brukes er spesielt laget for å gi dine andre sanser en fantastisk opplevelse av velvære. Prøv blant annet vår unike sjokoladeolje som virkelig påvirker alle sansene dine og har den avslappende effekten musklene dine og hodet ditt trenger etter en stressende periode. 

 
Kopping

Kopping er massasjen fra innsiden. Det er en metode som benytter undertrykk for å bedre sirkulasjonen i hud og muskulatur. Vakuumeffekten som oppstår bidrar til å øke blodsirkulasjon og til å trekke ut slagstoffer. Videre er kopping en utmerket behandling for å redusere og motvirke cellulitter.
 

Fotmassasje

Har du vondt i føttene eller ønsker du rett og slett en fantastisk følelse som starter i føttene og beveger seg opp til resten av kroppen? Da er dette behandlingen for deg. Det er ingen hemmelighet at vi har mange punkter under føttene som ved rett stimuli kan gi en effekt på resten av kroppen. Hvorfor ikke kombinere dette med en deilig parafinbehandling?  Overlat føttene dine til Bonnie Estetica og føl effekten!        

 

Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje er en viktig del av vår ansiktsbehandling. Massasjen stimulerer muskulaturen og blodsirkulasjonen i ansiktet og kan forhindre at spenningsrynker oppstår. Med rolige og myke bevegelser er dette en svært behagelig opplevelse. Bonnie Estetica bruker kun naturlige produkter, som er bra for huden og etterlater ansiktet ditt friskt og mykt.


4-hånds massasje
Bonnie Estetica samarbeider med massørene ved Lilleakerklinikken og er en av få steder i landet som tilbyr firehåndsmassasje, en massasje med to terapeuter.

Har du følt noen ganger at en vanlig massasje ikke var tilstrekkelig? Forsøk firehåndsmassasje! Kroppen vil elske forskjellen, og smelte inn i en følelse av avslapning og frigjøring av stress og anspenthet. Blodgjennomstrømningen i kroppen øker og spenninger i muskulaturen reduseres.

Hemmeligheten i firehåndsmassasjen ligger i måten og rytmen man blir massert i. Samspillet mellom de fire hendene som masserer deg, gjør at hjernen ikke klarer å følge alle bevegelsene. Det igjen fører til at hjernen ”sjekker ut”, og kommer inn i en mediterende fase. Firehåndsmassasjen vil ta deg til en annen verden, ettersom de fire hendene er perfekt synkronisert: Samme trykk, samme hastighet og samme rytme på korresponderende punkter på kroppen.

Firehåndsmassasje er blitt en populær bursdagsgave, og er kanskje en spesiell gave for Valentinerdagen? Vi har gavekort.

 

Massage
1518442184113.jpg
sok_mas2.jpg