IMG_8410(1)_edited.jpg
IMG_8394_edited.jpg
IMG_8405_edited.jpg

Parafinbehandling

Varm parafinbehandling for føtter og hender
Parafin er et oljebasert vokspreparat som er mye brukt for behandling av tørr hud. Behandlingen er spesielt velegnet for de som har tørr og sprukken hud på hender, føtter og/eller hæler. Det er også en utmerket behandling for neglebåndene. Varm parafinvoks gjør tørr og hard hud glatt og smidig, samtidig som det virker fordelaktig på blodomløpet, og forsterker neglene.

Som behandling for hender og føtter kan vår parafinvoksbehandling minske smerter i muskler og ledd. Det er en veldig populær behandlingsform, spesielt i de kalde vintermånedene når dårlig blodomløp er et større problem. Om sommeren gjør den varme parafinvoksen underverker for fuktighetstilførsel til huden, etter at sol og vind har tørket huden ut.

 
Bonnie Esteticas parafinbehandling for føttene inkluderer en avslappende fotmassasje med bruk av aromatiske oljer. Unn føttene dine en fantastisk behandling samtidig som du fjerner døde hudceller. Med dette gir føttene deg en velværefølelse gjennom alle årstider.

 

Sjokoparafin
Bonnie Estetica bruker sjokoladeparafinvoks, som i tillegg til de positive egenskapene til normal parafinvoksbehadling, også tilfører huden antioksidanter, samt at sjokoladeparafinvoksen har en aromatisk og avslappende effekt.