Søk
  • Bonnie Estetica

Hva Skal Jeg Kjøpe Til Jul?

Oppdatert: 26. nov. 2018

I år som i fjor, og som året før der igjen, nærmer julen seg med stormskritt. I denne perioden får jeg mange spørsmål fra kundene mine om behandlinger eller hudpleieprodukter de kan gi til kjæreste, famile og venner til jul.


Så her kommer årets julegavetips fra Bonnie Estetica:)


Til han: Deilig behandling av rygg og nakke, med cacaoprodukter og avsluttende massasje. Denne gaven inneholder: rens av porer og fjerning av døde hudceller i form av peeling/skrub, innpakning med sjokolade, og avsluttes med en avslappende rygg og nakkemassasje.


Pris på denne behandlingen er: 800,-


Til henne: Oi, her har vi mange muligheter, men alle jenter liker å få tilbake sommergløden i ansiktet nå som vinteren har gjort sitt inntog. Ansiktsbehandling med rens og fornyet fuktighet med sjokolade er ikke bare en avslappende fornøyelse i seg selv, men etterlater alltid et fantastisk resultat.


Pris: 800,-

Andre muligheter kan være massasje som et avbrekk etter julestria, parafinbehandling tørr hud og vonde ledd i hender og føtter, eller et lite utvalg av produkter fra salongen. Spør meg gjerne, så kommer jeg med forslag etter dine ønsker.

Ønsker alle lykke til i julehandelen og en riktig god førjulstid :) Bonnie120 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle